Database error: Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='12' and iffb='1'
MySQL Error: 1036 (Table 'pwn_comment' is read only)
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='12' and iffb='1') called at [D:\freehost\fp0753\web\includes\db.inc.php:55] #1 dbbase_sql->query(update {P}_comment set cl=cl+1 where id='12' and iffb='1') called at [D:\freehost\fp0753\web\comment\module\CommentContent.php:68] #2 CommentContent() called at [D:\freehost\fp0753\web\includes\common.inc.php:524] #3 PrintPage() called at [D:\freehost\fp0753\web\comment\html\index.php:13] -梅州市梅江区飞鸿电脑经营部
导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2020-2-20 11:13:32  访问:1 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Ουκρανία ποδόσφαιρο ΠΡΟΠΟ ΑΠΙΣΤΙΑ «Είναι το απόλυτο παιχνίδι κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε»
ΑΠΙΣΤΙΑ Σύνθημα πρόκρισης στον επαναληπτικό του 2-0 απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, της αυριανής αναμέτρησης......
«Είναι το απόλυτο παιχνίδι κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε» ΑΠΙΣΤΙΑ Ντεσάν: Η Ουκρανία έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στην πρώτη αναμέτρηση
Σύνθημα πρόκρισης στον επαναληπτικό του 2-0 απέναντι στην Ουκρανία έσ ΤΕΙλε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, της σημερινής αναμέτρησης αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας το δεύτερο ματς ως το απόλυτο παιχνίδι για τους «τρικολόρ».
Αναλυτικά το σχόλιό του: «Η Ουκρανία έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στην πρώτη αναμέτρηση. Εμείς το αντιμετωπίσαμε σαν ένα κοινό ματς. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη μας και να λάβουμε σοβαρά τι δεν κάναμε στην ήττα αυτή. Επιβάλλεται, επίσης, ΜΟΙΧΕΙΑ να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και ν΄ αποδείξουμε ότι αξίζουμε την πρόκριση. Αν ωθήσουμε τον αντίπαλο να νιώσει την πίεση που πρέπει, τότε θα έχουμε κάνει ένα πρώτο βήμα για να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Είναι το απόλυτο παιχνίδι για εμάς κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».
Πηγή: Sport-fm.gr
ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, Απιστία: 7 άντρες ομολογούν πώς ένιωσαν αφού απάτησαν την γυναίκα τους δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, ΜΟΙΧΕΙΑ τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:
Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΑΠΙΣΤΙΑ \"Να εξεταστεί σοβαρά\" η πρόταση για έλεγχο στη Συρία
Οι πρόεδροι Ομπάμα, Ολάντ και Κάμερον σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την Τρίτη συμφώνησαν στην πρόταση να συζητηθεί και να «εξεταστεί σοβαρά» από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ η ρωσική πρόταση η οποία προβλέπει να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας, δήλωσε ένας αξιωματούχος στο Λευκό Οίκο.
Οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν να συνεργαστούν με τη Ρωσία και την Κίνα «για να εξεταστεί σοβαρά η βιωσιμότητα της ρωσικής πρότασης να τεθούν όλα τα συριακά χημικά όπλα και τα συναφή υλικά υπό τον πλήρη έλεγχο της διεθνούς κοινότητας ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η επαληθεύσιμη και εκτελεστή καταστροφή τους», είπε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Οι συνομιλίες αυτές πρόκειται να αρχίσουν εντός της ημέρας στα Ηνωμένα Έθνη και θα συμπεριλαμβάνουν τη συζήτηση επί ενός σχεδίου απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Η Συρία αποδέχεται την πρόταση για έλεγχο
Θετικά απάντησε η Δαμασκός στη ρωσική πρόταση να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιοπροκειμένου να αποφευχθεί επέμβαση από τις ΗΠΑ.
Ο σύρος υπουργός Εξωτερικών, Ουαλίντ αλ Μουαλέμ, δήλωσε: \"Είχαμε έναν πολύ εποικοδομητικό γύρο συζητήσεων με τον υπουργό εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χθες και μας έκανε μια πρόταση που σχετίζεται με τα χημικά όπλα. Το απόγευμα συμφωνήσαμε με την ρωσική πρωτοβουλία\".
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η Συρία συναίνεσε στην πρόταση καθώς με τον τρόπο αυτό αδυνατίζουν τα επιχειρήματα για μια αμερικανική επίθεση.
Νωρίτερα, ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωστοποίησε ότι η Ρωσία επεξεργάζεται ένα αποτελεσματικό και συγκεκριμένο σχέδιο για την υπαγωγή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο.
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, δεσμεύθηκε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα παρουσιαστεί προς τη διεθνή κοινότητα σύντομα και υποστήριξε ότι η πρόταση δεν ήταν αποκλειστικά ρωσική αλλά προέκυψε κατόπιν επαφών με τις ΗΠΑ.
Στο μεταξύ, εκπρόσωπος του Πούτιν συζήτησε σχετικά με την πρόταση να τεθεί το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο με τον Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου της G20.
ΗΠΑ
Ο Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να επιμείνει στην προσπάθειά του και να ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον της Συρίας, παρά το \"ναι\" της Δαμασκού στην πρόταση της Ρωσίας, διεμήνυσε ο Λευκός Οίκος.
Παράλληλα, Ποιοι λόγοι οδηγούν τις γυναίκες στην απιστία η Γερουσία ενδέχεται να μην ψηφίσει αυτή την εβδομάδα για να εγκρίνει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας, μετά την πρόσφατη αποδοχή από τη Δαμασκό της ρωσικής πρότασης.
Οι ηγέτες των κοινοβουλευτικών ομάδων φέρονται να επιθυμούν επίσης να εκτιμήσουν την αντίδραση της κοινής γνώμης στο διάγγελμα Ομπάμα, ο οποίος πρόκειται να απευθυνθεί στο αμερικανικό έθνος για το θέμα της Συρίας.
Ψήφισμα στον ΟΗΕ για τη Συρία από τη Γαλλία
Η Γαλλία θα καταθέσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο απόφασης με στόχο \"να καταδικαστεί η σφαγή της 21ης Αυγούστου που διαπράχθηκε από το καθεστώς\" και \"να ριχτεί φως\" στο συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το Γαλλικό σχέδιο απόφασης έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και προβλέπει τον \"έλεγχο και την καταστροφή\" των συριακών χημικών όπλων.
\"Η Γαλλία θα προτείνει στους εταίρους της στο Συμβούλιο Ασφαλείας ένα σχέδιο απόφασης βάσει του κεφαλαίου 7\" το οποίο επιτρέπει την προσφυγή στη βία σε περίπτωση μη τήρησης των υποχρεώσεων, δήλωσε ο υπουργός.
Η Γαλλία έχει στόχο \"να ζητήσει να ριχτεί φως\" στο συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων ώστε η Δαμασκός να δεχθεί \"να το θέσει υπό (διεθνή) έλεγχο και το πρόγραμμα αυτό να διαλυθεί, υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων\", διευκρίνισε.
Στο σχέδιο απόφασης καταδικάζεται η επίθεση με χημικά όπλα και ζητείται από το Διεθνές Ποινικό δικαστήριο να ξεκινήσει διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο Φαμπιούς υπογράμμισε ότι η Ρωσία προσφέρει \"μια θύρα εξόδου\" με την πρότασή της να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιο, ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ προσθέτοντας ότι η \"αποφασιστικότητα\" των Δυτικών απέδωσε.
\"Πιστεύω ότι ο Πούτιν προσφέρει ίσως στον εαυτό του μια θύρα εξόδου επειδή το να μείνει προσκολλημένος σαν βράχος στον Μπασάρ αλ Άσαντ είναι πολύ βαρύ\", Νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου αναλύει την τυπολογία στην απιστία τόνισε.
Έκανε επίσης λόγο για μια \"μεταστροφή\" των Ρώσων η οποία προκαλεί -σύμφωνα με τον ίδιο- ενδιαφέρον, αλλά και επιφυλακτικότητα.
Παράλληλα, ο γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν δήλωσε ότι η διεθνής πίεση, ιδιαίτερα των ΗΠΑ και της Γαλλίας, \"λειτούργησε\".
\"Είναι ένα άνοιγμα. Πρέπει να επωφεληθούμε απ` αυτό και το καθεστώς Άσαντ να απαντήσει επισήμως να δεσμευθεί αυστηρά και (η δέσμευσή του) να εφαρμοστεί γρήγορα\", επισήμανε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική πρόταση πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο \"μιας υποχρεωτικού χαρακτήρα απόφασης από τα Ηνωμένα Έθνη\".
Η Ρωσία, σύμμαχος της Δαμασκού, Νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου αναλύει την τυπολογία στην απιστία πρό ΤΕΙνε να τεθεί το συριακό χημικό οπλοστάσιο υπό διεθνή έλεγχο για να καταστραφεί. Η Ουάσιγκτον και οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αντέδρασαν θετικά, εκφράζοντας παράλληλα σκεπτικισμό και επιφυλάξεις.
Βρετανία
Ο Ντέιβιντ Κάμερον επιθυμεί η Ρωσία και η Συρία να αποδείξουν ότι η ρωσική πρόταση να τεθούν τα χημικά όπλα της Δαμασκού υπό διεθνή έλεγχο είναι ειλικρινής, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.
Η Βρετανία θα υποστηρίξει οποιαδήποτε \"αξιόπιστη\" απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα χημικά όπλα της Συρίας, η οποία θα περιέχει την απειλή για χρήση βίας, σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ.
\"Θα πρέπει φυσικά να πρόκειται για μια απόφαση βάσει του κεφαλαίου 7 για να έχει νόημα και αξιοπιστία\", είπε, αναφερόμενος στο κεφάλαιο 7 του Χάρτη του ΟΗΕ που προβλέπει την προσφυγή στη βία αν κριθεί απαραίτητο προκειμένου να γίνει σεβαστή μια απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Κίνα
Στο Πεκίνο, Δρ. Θάνος Ασκητής Η απιστία στη σχέση του ζευγαριού ο εκπρόσωπος της διπλωματίας της Κίνας Χονγκ Λέι δήλωσε ότι η χώρα του \"καλωσορίζει και υποστηρίζει την πρόταση της Ρωσίας για το συριακό χημικό οπλοστάσιο, αφού είναι προς όφελος της άμβλυνσης της έντασης στη Συρία, της πολιτικής διευθέτησης του συριακού προβλήματος και προς όφελος της διατήρησης της ειρήνης στη Συρία και στην περιφέρεια\".
Αραβικός Σύνδεσμος
Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Νάμπιλ αλ Αράμπι δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της ρωσικής πρότασης και κάλεσε να υπάρξει πολιτική λύση στη σύρραξη.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

梅州市梅江区飞鸿电脑经营部  Copyright(C)2016-2020