导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2020-1-14 08:09:25  访问:6 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Καβάλα χρέος ΟΣΕ πετρες καρυστου «Προσφυγές σε... πολλές δόσεις»
πετρες καρυστου «Προσφυγές σε... πολλές δόσεις»
«Προσφυγές σε... πολλές δόσεις» πετρες καρυστου
Δεν ανησυχούν στην Καβάλα για τις μαζικές προσφυγές.
Ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, πετρες καρυστου Γιώργος Τσοκτουρίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kavalagoal αναφέρθηκε στις εννέα προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ ποθ εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (09/12) και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, πετρες καρυστου καθώς και οι νέοι επενδυτές γνώριζαν για το χρέος αυτό.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Οι προσφυγές γνωρίζω ότι έχουν εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό και προσωπικά εκτιμώ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Γνωρίζαμε για αυτές, πετρες καρυστου ξέρουμε ότι εκδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ μέλλον μπροστά προκειμένου να οριστικοποηθεί το όλο θέμα, πετρες καρυστου να τελεσιδικήσει δηλαδή. Άλλωστε και οι νέοι επενδυτές στην ΠΑΕ Καβάλα γνώριζαν για την ύπαρξη αυτών των προσφυγών και έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους προκειμένου αυτές να αντιμετωπιστούν.
Γνωρίζουμε επίσης ότι η αποπληρωμή των συγκεκριμένων υποχρεώσεων θα γίνει σε έναν πολύ μεγάλο μηνιαίο αριθμό δόσεων. Όταν δηλαδή οριστικοποιηθεί και τελεσιδικήσει το θέμα των προσφυγών των συγκεκριμένων παικτών, τότε θα προσδιοριστεί και σε πόσους μήνες (δόσεις) θα πρέπει να γίνει η συγκεκριμένη αποπληρωμή. Πάντως εξ’ όσων γνωρίζω ο αριθμός των δόσεων θα είναι πάρα πολύ μεγάλος».
Για την μεταβίβαση του 48% στους επενδυτές:
«Οι συζητήσεις προχωρούν, η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχει οριστικοποιηθεί».
Για την επικείμενη απεμπλοκή του:
«Η πρόθεσή μου αυτή είναι ξεκάθαρη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα. Ο λόγος για τον οποίο ανέλαβα εκείνη την περίοδο ήταν διότι ήθελα να βοηθήσω την πόλη μου και εκείνη τη στιγμή πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος για να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί κανένας δεν ήθελε να αναλάβει το ρίσκο. Από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει στα άτομα του περιβάλλοντός μου ότι η επιθυμία μου δεν είναι να ασκήσω Διοικητικά καθήκοντα στην ΠΑΕ Καβάλα, αλλά να βρω τη διάδοχο κατάσταση και νομίζω αυτή τη στιγμή, πετρες καρυστου αυτή έχει βρεθεί».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ
πετρες καρυστου Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά kommata.grκόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά kommata.grκόμματα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά kommata.grκόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά kommata.grκόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, πετρες καρυστου σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, πετρες καρυστου απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά kommata.grκόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά kommata.grκόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με kommata.grκόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.
«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνικήοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, πετρες καρυστου όπως υποστήριξε, πετρες καρυστου «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
πετρες καρυστου ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»
Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.
«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ` αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:
- 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις
   
- 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).
Την ίδια ώρα, οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, πετρες καρυστου το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.
   
- Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.
«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι \"μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ... δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει: «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για \"μικροψυχία\", καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».
πετρες καρυστου
source: http://footballleaguenews.gr//teams/north/2012-09-17-11-17-41/item/26256-προσφυγές-σε-πολλές-Ξ΄ΟŒΟƒΞµΞΉΟ‚.html
πετρες καρυστου…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

梅州市梅江区飞鸿电脑经营部  Copyright(C)2016-2020