导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2020-1-15 16:39:42  访问:6 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
VOL εκπαιδευτικοί Βόλου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Στήριξη του Δήμου Βόλου στο αίτημα του Μουσικού Σχολείου για συνέχιση της δωρεάν σίτισης | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Στήριξη του Δήμου Βόλου στο αίτημα του Μουσικού Σχολείου για συνέχιση της δωρεάν σίτισης | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :
Στήριξη του Δήμου Βόλου στο αίτημα του Μουσικού Σχολείου για συνέχιση της δωρεάν σίτισης | ΘΕΣΣΑΛΙΑ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr
Τη στήριξη του Δήμουvolos-city.grΒόλου εξέφρασε η Αντι δήμαρχος, δείγματα λογοτύπων Ν. Οικονόμου, στο αίτημα αντιπροσωπείας μαθητών του Μουσικού Σχολείου, δείγματα λογοτύπων που έκαναν παράσταση, για να ζητήσουν τη συνδρομή του Δήμου στο ζήτημα της συνέχισης της δωρεάν σίτισης των μαθητών του σχολείου τους.
 
Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι πριν λίγο καιρό, δείγματα λογοτύπων οι μαθητές των μουσικών σχολείων σιτίζονταν δωρεάν, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ωστόσο, πρόσφατα, το νομοθετικό πλαίσιο τροποποιήθηκε, με αποτέλεσμα η αρμοδιότητα αυτή να έχει αφαιρεθεί από τους Δήμους. Κατόπιν αυτού, ο Δήμος volos-city.grΒόλου, ο οποίος είχε στο μεταξύ προωθήσει τις διαδικασίες για το σχετικό διαγωνισμό, υποχρεώθηκε να ανακαλέσει την απόφαση και να ματαιώσει το διαγωνισμό, δείγματα λογοτύπων καθώς οι σχετικές δαπάνες δε θεωρούνται πλέον νόμιμες για τους Δήμους και δεν εγκρίνονται από τους Επιτρόπους του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
 
Λόγω της απουσίας του Δημάρχου στη Λάρισα, την αντιπροσωπεία των μαθητών, με τους καθηγητές τους και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων, υποδέχτηκε η αναπληρώτρια, κ. Ν. Οικονόμου. Οι μαθητές, δείγματα λογοτύπων καταθέτοντας και σχετικό έγγραφο, εξέφρασαν το αντικειμενικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη διακοπή του προγράμματος σίτισης, ιδιαιτέρως κατά τις μέρες εκείνες που το ωρολόγιο πρόγραμμά τους τελειώνει αργά το απόγευμα, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου. Η Αντι δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος είναι στο πλευρό των μαθητών στο δίκαιο αυτό αίτημα, επισημαίνοντας ότι, μόλις κοινοποιήθηκε η τροποποίηση της νομοθεσίας, υπήρξε άμεση αντίδραση του αρμόδιου για θέματα εκπαίδευσης Αντιδημάρχου, κ. Απόστολου Παντσά, ο οποίος ζήτησε την εκ νέου μεταφορά αυτής της αρμοδιότητας στους Δήμους, ενώ ο δήμαρχος, κ. Π. Σκοτινιώτης, έθεσε το θέμα στην ΚΕΔΕ προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη αντίδραση της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεδομένου ότι το θέμα αφορά τα Μουσικά Σχολεία όλης της χώρας. Οι μαθητές και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων, κ. Παπαδούλης, ενημέρωσαν ότι προγραμματίζονται πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τα μουσικά σχολεία και ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου. Στο αίτημα αυτό, δείγματα λογοτύπων η Αντι δήμαρχος επαναβεβαίωσε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, δείγματα λογοτύπων προτείνοντας την παρουσία των συλλόγων γονέων, την άλλη βδομάδα, στην Αθήνα, στην έκτακτη συνέλευση της ΚΕΔΕ, όπου πρόκειται, σύμφωνα με το πρόγραμμα, να παραστεί και ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μιχελάκης.
 
Ακόμη, οι μαθητές και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί τους ενημέρωσαν την Αντιδήμαρχο για την απώλεια 645 μουσικών διδακτικών ωρών, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και για τα προβλήματα που αφορούν στη μεταφορά των μαθητών των μουσικών σχολείων, απειλώντας την εύρυθμη λειτουργία τους. Η κ. Οικονόμου δήλωσε τη συμ παράσταση του Δήμου στα αιτήματα των μαθητών, καθώς, ειδικά στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που διανύουμε ως χώρα, είναι επιβεβλημένη η στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις
Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, δείγματα λογοτύπων η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.
Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, δείγματα λογοτύπων αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.
«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.
Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.
«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, δείγματα λογοτύπων ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.
Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.
Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, δείγματα λογοτύπων το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο protothema.grApple.com/gr/iphone/\">iPhone
Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.
Μαζί με τα wikipedia.orgApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.
Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίσω πλευρά ενός πρότυπου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραφικό αισθητήρα του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.
YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"315\" width=\"420\">
Σίγουρα ταχύτερος θα είναι ο επεξεργαστής του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone. H ανανεωμένη
εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1
Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη
είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός
ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple
πιεζόμενη από τον ανταγωνισμό - δοκιμάζει πρωτότυπα apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhones με οθόνη 6
ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η
μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε
ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.
Εκτος από τις γνωστές επιλογές σε λευκό και μαύρο, το apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.
Οσον
αφορά δε στο φτηνότερο apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό
κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει
τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και
να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολογίζεται ότι το
«φτηνό» apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.
Τέλος,
το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της
Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο
προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και
σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες
κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.
YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"315\" width=\"420\">
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
source: http://e-volos.gr/el/topika_1/stirixi_tou_dimou_bolou_sto_aitima_tou_mousikou_sxoleiou__gia_sunexisi_tis__dorean_sitisis.html
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

梅州市梅江区飞鸿电脑经营部  Copyright(C)2016-2020