Database error: Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='7' and iffb='1'
MySQL Error: 1036 (Table 'pwn_comment' is read only)
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: update pwn_comment set cl=cl+1 where id='7' and iffb='1') called at [D:\freehost\fp0753\web\includes\db.inc.php:55] #1 dbbase_sql->query(update {P}_comment set cl=cl+1 where id='7' and iffb='1') called at [D:\freehost\fp0753\web\comment\module\CommentContent.php:68] #2 CommentContent() called at [D:\freehost\fp0753\web\includes\common.inc.php:524] #3 PrintPage() called at [D:\freehost\fp0753\web\comment\html\index.php:13] -梅州市梅江区飞鸿电脑经营部
导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2020-2-20 11:04:13  访问:1 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ελληνική Θεσσαλία ΟΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Πολλές πυρκαγιές, λίγες ζημιές
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Την εντύπωση ότι ήταν ως μία σχεδιασμόσ ιστοσελίδασ Βολος από σχεδιασμός λογότυπου Βολος τις ηπιότερες αντιπυρικές κατασκευη eshop με wordpress Βολος seo and seo ιστοσελιδων Βολος δημιουργία eshop Βολος web marketing Βολος περιόδους των τελευταίων ετών δίνει η φετινή στη κατασκευή website Βολος Μαγνησία. Θα μπορούσε να κόστοσ δημιουργίασ ιστοσελίδασ κατασκευη ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος Βολος είναι πραγματικότητα, web hosting Βολος δεδομένου ότι δεν υπήρχαν τα μεγάλα\"
Πολλές πυρκαγιές, λίγες ζημιές ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ
Την εντύπωση ότι ήταν ως μία από τις ηπιότερες αντιπυρικές περιόδους των τελευταίων ετών δίνει η φετινή στη Μαγνησία. Θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν τα με γάλα συμβάντα. Ωστόσο, μια προσεκτική ματιά στα απολογιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει περισσότερες φωτιές συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, χωρίς καμία όμως να λάβει καταστροφικές διαστάσεις.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή
 
«Πρόκειται για ένα άριστο αποτέλεσμα. Πέρα από τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες στην επίτευξή του συντέλεσε ο υψηλός δείκτης ετοιμότητας, στον οποίο διατηρήθηκε το σύνολο των δυνάμεών μας καθ’ όλη την αντιπυρική περίοδο», τόνισε ο διοικητής της Π.Υ. Μαγνησίας Χαράλαμπος Πόζογλου, παρουσιάζοντας χθες το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο σχεδιασμός ακολούθησε στην πεπατημένη των προηγούμενων ετών, δηλαδή ενέργεια πολλών δυνάμεων σε πρώτο χρόνο, ώστε να περιοριστεί άμεσα κάθε πυρκαγιά.
Χωρίς διαφοροποιήσεις παρέμειναν οι περιοχές, οι οποίοι διαχρονικά προκαλούν «πονοκέφαλο» στις πυροσβεστικές υπηρεσίες. Νέα Δημητριάδα, Ν. Αγχίαλος, αγροτικές και ορεινές περιοχές του Αλμυρού, Αλιβέρι και διάφοροι παραμελημένοι οικοπεδικοί  χώροι, διάσπαρτοι στο πολεοδομικό συγκρότημα, εξακολούθησαν να αποτελούν προβληματικά σημεία.
 
Τραβά... η αντιπυρική περίοδος
Τα σημαντικότερα προβλήματα κατά τη φετινή περίοδο δημιούργησε η συμπεριφορά όσων ασχολούνται με αγροτικές εργασίες είτε επαγγελματικά, είτε ως ιδιώτες, τόνισε ο κ. Πόζογλου. Οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, καθώς και η παρατεταμένη ανομβρία, έχουν τραβήξει σε μάκρος, μέχρι και σήμερα, την αντιπυρική περίοδο.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι εκτός από τον Αύγουστο με 136 συμβάντα, «καυτός» μήνας ήταν ο Σεπτέμβριος με 136 συμβάντα (αύξηση κατά 126,7% συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2012), αλλά και ο Οκτώβριος με 121 συμβάντα (αύξηση κατά 42,2%).
Σύμφωνα με τον διοικητή της Π.Υ. Μαγνησίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες της υπηρεσίας περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό η καύση για δημιουργία βοσκοτόπων, ωστόσο, «όσα έγιναν, δεν ήταν αρκετά για την εξάλειψη του φαινομένου».
Διπλάσιες ήταν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν φέτος σε υπαίθριες περιοχές της Μαγνησίας και εκτός αστικού ιστού. Αύξηση κατά 56,7% (67 έναντι 29 το 2012) καταγράφηκε στις φωτιές που προκλήθηκαν εξαιτίας της καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών.
Κάηκαν 17,1 στρέμματα δασικά (-110,5% από το 2012), 530,5 στρέμματα δασικής έκτασης (--157,9%), 878,7 στρέμματα χορτολιβαδικής (90,4%), 226,4 στρέμματα γεωργικών εκτάσεων και 1.337,6 στρέμματα υπολειμμάτων καλλιεργειών.
 
Ανθρώπινο χέρι
Φέτος οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κινητοποιήθηκαν για 767 πυρκαγιές: 178 αγροτικές, 530 αστικές και 59 δασικές. Από αυτές για τις 436 σχηματίστηκαν δικογραφίες, γεγονός που σημαίνει ότι ανθρώπινος παράγοντας διαπιστώθηκε ως υπαίτιος για την πρόκλησή τους.
Στο μεταξύ, όπως τόνισε ο διοικητής, η πυροσβεστική πραγματικότητα δεν περιορίζεται μόνο στην καταπολέμηση των συμβάντων που αφορούν την δασοπυρόσβεση.
«Καθημερινές διαδικασίες, που αφορούν στον πολίτη, όπως η έκδοση πιστοποιητικών από το Τμήμα Πυρασφαλείας ή δια φόρων εγγράφων από την Γραμματεία και το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας, η ενδοϋπηρεσιακή αλληλογραφία, η εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά η επέμβαση σε όλων των ειδών τις πυρκαγιές, οι  έρευνες για ανθρώπους που αγνοούνταν, οι διασώσεις ανθρώπων που κινδύνευε η ζωή τους, η επέμβαση σε πλημμύρες, αποχιονισμούς και κάθε είδους φυσικές καταστροφές, εξελίσσονταν κανονικά κάθε ημέρα της εβδομάδας, κάθε ώρα του 24ώρου, μη επηρεάζοντας ως επί το πλείστον το επιχειρησιακό κομμάτι τις διαδικασίες εξυπηρέτησης του πολίτη, στην οποία ανέκαθεν έδινε και συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, η Υπηρεσία μας», περιέγραψε ο κ. Πόζογλου.
Ταυτόχρονα και τη χρονιά που πέρασε εξελίχθηκε σημαντικό εκπαιδευτικό έργο, το οποίο πέραν της εκπαίδευσης των πυροσβεστών, επεκτάθηκε σε Εθελοντικές Ομάδες, Ελληνικό στρατό, Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Φορείς και Συλλόγους, ιδιώτες.
 
Προσφορά εθελοντών
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας γίνεται δέκτης ειλικρινούς προσφοράς από τους ανθρώπους που συγκροτούν αυτές τις εθελοντικές ομάδες.
Χθες, στη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης της Π.Υ. Μαγνησίας τιμήθηκαν ώστε «να τύχουν ευρύτερης κοινωνικής αναγνώρισης, όπως τους αξίζει, και ταυτόχρονα να αποτελέσουν και φω ΤΕΙνό παράδειγμα προς κάθε συμπολίτη μας, ο οποίος καλείται να ακολουθήσει το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφορά», τόνισε ο κ. Πόζογλου.
Συγκεκριμένα τιμήθηκε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Μαγνησίας, ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος - Σύλλογος Προστασίας περιβάλλοντος - Εθελοντικής Πυρόσβεσης & Δασοπροστασίας Αγ. Βλασίου, η Εθελοντική Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Δ.Ε. Αγριάς –Δ. volos-city.grΒόλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συνεχάρησαν για την αποτελεσματικότητά της την υπηρεσία, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές ο περιφερειακός διευθυντής της Π.Υ. Θεσσαλίας Νίκος Μιχαλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γ. Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος υπεύθυνος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Μαγνησίας Λεων. Ρίνης και η αντι δήμαρχος volos-city.grΒόλου Νατάσσα Οικονόμου.
 
 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο wikipedia.orgApple.com/gr/iphone/\">iPhone
Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.
Μαζί με τα wikipedia.orgApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.
Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίσω πλευρά ενός πρότυπου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραφικό αισθητήρα του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.
YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"315\" width=\"420\">
Σίγουρα ταχύτερος θα είναι ο επεξεργαστής του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone. H ανανεωμένη
εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1
Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη
είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός
ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple
πιεζόμενη από τον ανταγωνισμό - δοκιμάζει πρωτότυπα apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhones με οθόνη 6
ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η
μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε
ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.
Εκτος από τις γνωστές επιλογές σε λευκό και μαύρο, το apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.
Οσον
αφορά δε στο φτηνότερο apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό
κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει
τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και
να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολογίζεται ότι το
«φτηνό» apple.comApple.com/gr/iphone/\">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.
Τέλος,
το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της
Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο
προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και
σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες
κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.
YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"315\" width=\"420\">
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί ένα ποσό στους Δήμους και έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ελληνικήςastynomia.grΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98061&cat=1
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

梅州市梅江区飞鸿电脑经营部  Copyright(C)2016-2020