导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2020-2-19 05:24:47  访问:1 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ηθοποιός Θεσσαλονίκη Πανεπιστημίου Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων Τι κάνει σήμερα η Σοφία Φιλιππίδου;
Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων Η Σοφία Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Ωδείου της συμπρωτεύουσας καθώς και......
Τι κάνει σήμερα η Σοφία Φιλιππίδου; Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων Ποια είναι τα νέα σχέδια της ηθοποιού
Η Σοφία Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Ωδείου της συμπρωτεύουσας καθώς και γερμανική φιλολογία στο Αριστοτέλειο.
Για δύο χρόνια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Δραματουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής του πανεπιστημίου wikipedia.orgΘεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως καθηγήτρια γερμανικών στα ΤΕΙ της συμπρωτεύουσας και υπήρξε μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου της «Τέχνης» καθώς και της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης».
Το 1985 ήρθε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με τα με γάλα θέατρα της πρωτεύουσας για το ανέβασμα κλασικών έργων, επιθεωρήσεων και μουσικών παραστάσεων. Εκτός αυτών συνεργάστηκε με πάρα πολλούς συναδέλφους της ενώ δίδαξε θέατρο και υποκριτική σε σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης του υπουργείου Παιδείας, ασεπ online όπως αναφέρει στο βιογραφικό της.
Από το χειμώνα του 2000 διευθύνει και σκηνοθετεί τη φοιτητική θεατρική ομάδα «Ιδαίοι Δάκτυλοι» του πνευματικού κέντρου «Κρητική Εστία» με την οποία έχει ανεβάσει αρκετές παραστάσεις.
Η ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στα μέσα Νοέμβρη στο «Από Μηχανής Θέατρο» με την θεατρική διασκευή της νουβέλας του Αμερικανού συγγραφέα, ασεπ προκηρυξη Χέρμαν Μέλβιλ, κινητικότητα «Μπάρτλεμπυ, ο γραφιάς». Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία την έχει κάνει η ίδια σε συμπαραγωγή της Εταιρείας θεάτρου Συν-Επί (+,Χ) με τη Λυκόφως. Όπως αναφέρει η Σοφία Φιλιππίδου, ο Μπάρτλεμπυ, ο γραφιάς ενός δικηγορικού γραφείου στη Γουόλ Στριτ του 19 αιώνα, είναι η κωμική, φευγάτη ιστορία ενός λιγνού, χλωμού, αναρρωτική άδεια ικα μοναχικού, ήρεμου και ανυπάκουου άντρα, μετάθεση δημοσίου υπαλλήλου που βρήκε τη συνταγή για να τρελάνει τους πάντες!
Η Σοφία Φιλιππίδου έχει αναλάβει τον ρόλο του Μπάρτλεμπυ, του σιωπηλού και αινιγματικού αντιγραφέα ενός δικηγορικού γραφείου, ασεπ καθαριοτητα που ανατρέπει πλήρως τη ζωή όλων. Η ηθοποιός μάλιστα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτή τη δουλειά της αφού την διαφημίζει αρκετά και στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».
Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα \"burberry\" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, αξιολόγηση υπαλλήλου χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ασεπ 2018 ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της wikipedia.orgΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"360\" width=\"640\">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"360\" width=\"640\">
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα \"burberry\" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για \"clubbing\", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ
Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους kmd.grkmd.grδικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους kmd.grkmd.grδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.
Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».
Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:
Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.
Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 kmd.grδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 kmd.grδικηγόροι (1/20 του συνόλου).
Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/587971/ti-kanei-simera-i-sofia-filippidou-/
Νομική προστασία δημοσίων υπαλλήλων…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

梅州市梅江区飞鸿电脑经营部  Copyright(C)2016-2020